1. Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als “u”) worden geplaatst bij CASMARA®, hierna aangeduid als “ons” of “wij”, via de website, de mobiele website, de mobiele app of via de telefoon (gezamenlijk aangeduid als ” casmara.nl”).

Door gebruik te maken van casmara.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteert u dat u bent gebonden door de onderstaande algemene voorwaarden (de ”Voorwaarden”). Zorg dat u de voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat u uw bestelling plaatst.

Alleen personen van 18 jaar of ouder die niet onder curatele staan en niet in de hoedanigheid van een bedrijf handelen (mits met akkoord van ons), met een woonadres in Nederland, België en Luxemburg (met uitzondering van de BES- en ABC-eilanden) kunnen een bestelling plaatsen. Ben je jonger dan 18? Vraag toestemming van je ouder(s)/ verzorger(s).

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op casmara.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan u. De versie van de voorwaarden, die geldt voor uw bestelling, is de versie die te vinden is op casmara.nl ten tijde van de plaatsing van uw bestelling.

Wij willen u de best mogelijke online ervaring bieden. Om dit mogelijk te maken moeten we ervoor zorgen dat onze diensten naadloos verlopen. U begrijpt en gaat ermee akkoord (i) geen mededelingen of content die schadelijk kunnen zijn of een negatieve invloed hebben op onze bedrijven, producten of diensten te posten, verzenden, herdistribueren, uploaden, of promoten; (ii) niet te handelen op een wijze die of geen apparaat te gebruiken dat andere gebruikers beperkt, schaadt, hindert of remt in het gebruiken of genieten van de website, of de veiligheid van de website beïnvloedt, of (iii) geen apparaat te gebruiken of proberen een motor, software, hulpmiddel, agent of ander apparaat of mechanisme te gebruiken (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, spiders, bots, crawlers, avatars of intelligente agents) om te navigeren en zoeken in de website, of om de inhoud van de website te kopiëren. We behouden ons het recht voor om toegang tot de site onmiddellijk te blokkeren en het account te sluiten van gebruikers die deze bepaling of enige andere bepaling in deze algemene voorwaarden schenden.

2. Prijzen en verzendkosten

De prijzen die zijn vermeld op casmara.nl zijn voor consumenten inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.
Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden, mits artikelen op voorraad zijn.

Verzendkosten Benelux en Duitsland

Indien uw bestelling onder de € 50,- is, betaalt u € 4,95 verzendkosten binnen Nederland. Voor zendingen naar België, Luxemburg en Duitsland betaalt u als consument € 7,95 aan verzendkosten. U betaalt vanaf € 50,- geen verzendkosten, voor zendingen binnen de Benelux en Duitsland.

Verzendkosten Europa en Wereldwijd

De verzendkosten voor zendingen naar andere landen binnen Europa en Wereldwijd zijn altijd op aanvraag. Neem contact op met een van onze sales medewerkers via office@beauty-injection.nl.

3. Bestelling/contractafsluiting

U kunt bestellen via casmara.nl

Om te kunnen bestellen, dient u zichzelf te registreren via de website. Op deze manier kunnen wij u na het plaatsen van een bestelling een bevestiging sturen en op de hoogte houden van de leveringsdatum.

4. Levering

CASMARA® streeft ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag te versturen en heeft u dus de volgende werkdag in huis. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen.
Voordat u een bestelling plaatst, wordt u geïnformeerd over de verwachte levertermijn. Als uw bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact op met ons via office@beauty-injection.nl.
Indien u uw pakket liever niet per post wilt laten versturen, kunt u uw pakket ook afhalen bij onze groothandel aan de Nijverheidsweg 9Q te Nieuwegein.

Levering rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen kan de levertijd afwijken van de reguliere levertijden van CASMARA®. Ons advies is om op tijd te bestellen, om teleurstellingen met de feestdagen te voorkomen.
Besteld vóór 12:00 uur op Verwachte bezorgdatum
25 en 26 december 28 december (i.v.m. Kerst)
31 januari en 1 januari 3 januari (i.v.m. Oudjaars/Nieuwjaarsdag)

5. Herroepen van een bestelling

Neem als u één of meerdere artikelen retour wenst te sturen, eerst ons retourbeleid uitvoering door. U kunt uw bestelling annuleren of retourneren vanaf de datum waarop u de bestelling hebt ontvangen tot veertien dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. U ontvangt het door u betaalde bedrag exclusief de standaard verzendkosten en exclusief de retour verzendkosten terug, mits hiervan sprake is. Het bedrag wordt terug gestort op het door u gebruikte rekeningnummer, gebruikt bij het plaatsen van uw bestelling.

Als u uw bestelling wilt annuleren of retourneren, breng ons hiervan dan op de hoogte, ofwel per e-mail office@beauty-injection.nl ofwel door het contactformulier via de site in te vullen.

Retourneer de artikelen zoals hieronder vermeld in paragraaf 6 (Retourzendingen) en ons retourbeleid binnen een termijn van veertien dagen zoals hierboven vermeld in paragraaf 5. Wij zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop u heeft betaald terug te storten uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw annulering, op voorwaarde dat we de artikelen hebben ontvangen.

De bepalingen in deze voorwaarden houden geen beperking in van eventuele wettelijke rechten.

6. Retourzendingen

CASMARA® garandeert een volledige vergoeding, van teruggezonden artikelen op grond van paragraaf 5 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, gewijzigd, geopend of gebruikt mogen zijn.

U kunt het retourpakket laten sturen via een willekeurige pakketdienst van uw eigen keuze.

Verzendkosten worden niet terugbetaald. Het kan tot 14 dagen duren voordat de terugbetaling is verwerkt.

7. Betaalwijzen

U kunt uw artikelen op meerdere hieronder aangegeven wijzen betalen.

Creditcard of betaalpas

U kunt uw betaalgegevens bij bestelling invullen en gebruikmaken van een geldige creditcard of betaalpas met VISA of Mastercardlogo). Het betreffende bedrag wordt onmiddellijk gereserveerd op uw creditcard/betaalpas en pas afgeschreven nadat de goederen zijn verzonden. CASMARA® behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de creditcard/betaalpas te controleren, alsook de kredietlimiet in relatie tot het bestelbedrag en of de adresgegevens van de koper juist zijn. Op grond van deze controles kunnen we een bestelling weigeren.

iDEAL

Tijdens het bestelproces wordt u doorverwezen naar uw bank om de betaling te voltooien. U heeft de mogelijkheid om via iDeal te betalen als u gebruikt maakt van online bankieren. Uw betaling wordt onmiddellijk van uw rekening afgeschreven.

Paypal

Uw bestelling kunt u ook via de beveiligde omgeving van Paypal betalen.

Bancontact

Tijdens het bestelproces wordt u doorverwezen naar uw bank om de betaling te voltooien. U heeft de mogelijkheid om via Bancontact te betalen als u gebruikt maakt van online bankieren. Uw betaling wordt onmiddellijk van uw rekening afgeschreven.

8. Onze aansprakelijkheid

Deze voorwaarden vormen geen beperking of uitsluiting van de aansprakelijkheid van CASMARA® als het gaat om zaken die wij op grond van de wet onze aansprakelijkheid niet kunnen beperken of uitsluiten.

Onze totale aansprakelijkheid jegens u voor verliezen of schade die zijn ontstaan op grond van uw bestelling op casmara.nl is beperkt tot het totale bedrag van uw bestelling.

9. Garantie

Als de door u gekochte artikelen gebreken vertonen, zal CASMARA® de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven. Als u een klacht heeft naar aanleiding van overduidelijke fabricagefout wat betreft door ons geleverde goederen dan kunt u ons hiervan op de hoogte brengen waarna wij de klacht op passende wijze zullen afhandelen.

10. Overdracht

CASMARA® behoudt zich het recht voor om eventuele vorderingen tot betaling (inclusief eventuele betalingstermijnen) in verband met de levering van goederen over te dragen aan of onder te brengen bij een derde.

11. Onschendbaarheid

Als enig onderdeel van deze Voorwaarden ongeldig of nietig wordt verklaard door een rechtbank of wetgever, blijven de overige Voorwaarden van kracht.

12. Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerken en auteursrechten op casmara.nl berusten bij CASMARA® en haar dochterondernemingen of licentiegevers. Ieder gebruik van casmara.nl of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van CASMARA®.

13. Bedrijfsinformatie

CASMARA®
Symfonielaan 28-30
3438 EV Nieuwegein
Kamer van Koophandel nummer: 300 597 95
BTW nummer: 818 371 936 B01
office@beauty-injection.nl