Deze échte cosmetica zonder grenzen komt van het Spaanse cosmeticahuis CASMARA ; een familiebedrijf dat sinds 1974 al meer dan 45 jaar hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging levert. Met de bekende passie, toewijding, traditie en doorzettingsvermogen die familiebedrijven eigen zijn. De producten worden wereldwijd in 70 landen verkocht. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium, waardoor ze hun hoogwaardige cosmeticalijn zelf kunnen ontwikkelen, produceren en distribueren. De unieke alginaatmaskers zijn in dit laboratorium bedacht en vormen de kern van het assortiment omdat ze écht speciaal en onderscheidend zijn. Een geliefd merk bij vele salons in Nederland om hun klanten een echte stap vooruit te helpen als het om (dermatologische) gezicht- en lichaamsverzorging gaat.

 

45

jaar innovatie

Vanuit pure passie voor cosmetica ontstond 45 jaar geleden een bedrijf dat vanaf dag 1 veel aandacht bleef besteden aan research, development en innovatie in de dermocosmetica. Altijd met een vleugje traditie. En altijd in eigen huis, tot de dag van vandaag. Het hedendaagse CASMARA is een verfijnd, modern, technologisch, kwalitatief hoogwaardig en avant-gardistisch merk geworden met oog voor detail. Zodat de vrouw tussen de 25 en 65 jaar, die zichzelf graag verzorgt en haar succes wil uitstralen, 100% lekker in haar vel kan zitten en puur welzijn ervaart met producten die met liefde voor ons vak gemaakt worden.

De Casmara filosofie

De filosofie achter dit merk is dat CASMARA klanten wil helpen naar de beste versie van zichzelf met alleen maar effectieve producten op basis van unieke formules. Ze willen de ‘beauty ally’ zijn, een ware bondgenoot, waarmee klanten met een one-stop-shopping alles kunnen aanschaffen waarmee zij hun hele gezichts- en lichaamshuid kunnen verbeteren. Met eigen formules, altijd.

De commerciële naam CASMARA komt van ‘mascara’, het Spaanse woord voor ‘masker’ en de opmaat naar hun bestseller ‘het alginaatmasker’.

Een vlindericoon wordt ingezet als symbool voor de indrukwekkende metamorfose die mogelijk gemaakt wordt met CASMARA, van een natuurlijke tot een verbazingwekkend mooie uitstraling. Hetzelfde gebeurt met de klanten van CASMARA.

Alginaatmaskers

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kunt u ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysacchariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaatmaskers sluiten perfect aan bij een peeling, vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd waardoor de maskers na elke behandeling ingezet kunnen worden.

Waarom Casmara graag door salons ingezet wordt?

Omdat CASMARA beschikt over een eigen laboratorium, kunnen ze ontwikkeling, productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn in eigen hand houden. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment, maar ook bijzondere behandelingen en ampullen worden zeer succesvol door vele salons in Nederland gebruikt.

Met welk merk u nu ook werkt, CASMARA kan voor een enorme upgrading van uw salon zorgen. Het grote voordeel van het werken met deze lijn is dat het makkelijk met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel- en zichtbaar! U kunt de producten in kleine aantallen bestellen en dat maakt het eenvoudig om met CASMARA te starten. De startorder is slechts € 499,00. En wij helpen u graag met het samenstellen hiervan

Een ander belangrijk voordeel is dat CASMARA oplossingen biedt voor ieder huidtype. Van anti-aging tot een droge huid en van acne tot een door zon beschadigde huid. U kunt dus eenvoudig een doelgerichte behandeling of masker vinden voor ieder huidtype.

Over de producten

Commitment, kwaliteit en excellentie zijn de dagelijkse drijfveren van CASMARA die zijn neergestreken in de verschillende productlijnen met toonaangevende actieve stoffen: Facial Care, Body Care, Peel Off Masks, Sun Care, Peelings, Facial Cleansers, Ampullen, Eye Care en Professional Treatments. Voor elk huidtype en voor elke vrouw of man wat wils! Met Casmara in de praktijk kun je elke uitdaging aan. CASMARA heeft aansluitende huidverzorgingslijnen ontwikkeld voor thuisbehandeling van de huid na een salonbehandeling.

Aanwezig in de wereld

In 70 landen genieten klanten van de innovatieve producten in de salon en thuis.

Avant-gardistische esthetiek, gebaseerd op onderzoek en innovatie, garandeert een hoge kwaliteit in alle formules en methoden. Zo creëert CASMARA bovendien producten die het milieubeleid respecteren en daarom duurzaam zijn.